The Brotherhood címmel 2017. szeptember 8-án jelent meg az ex-Dokken gitáros, George Lynch nevével fámjelzett Lynch Mob nyolcadik nagylemeze, a 2015-ös Rebel folytatása. Azt a lemezt még az olasz Frontiers dobta piacra, az idei albumot azonban már a Rat Pak Records jelentette meg. Ráadásul az előző lemezhez képest George Lynch és a frontember, Oni Logan mellett a banda tagsága is kicserélődött: az ex-Dokken basszer Jeff Pilson helyére Sean McNabb (Great White, House Of Lords, Burning Rain stb.) került, míg a dobok mögött Brian Tichy (Billy Idol, Dead Daisies stb.) helyett Jimmy D’Anda (BulletBoys) ül. Az új album Chris “The Wizard” Collier (Flotsam And Jetsam, Prong, KXM) producer irányításával készült.

Tehát az 1989-ben útjára indított Lynch Mob új lemezének megjelenése óta még fél év sem telt el, Oni Logan énekes azonban már minimum a harmadik alkalommal hagyta faképnél a villámkezű gitárost. Az énekes egyúttal bejelentette, hogy egy új projektet akar összerakni, amellyel dalokat akar felvenni és turnézni akar. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Lynch Mobban ki lesz az utódja. Logan így jelentette be döntését a Facebookon:

„Új kezdet virradt rám az újév napján. Vannak dolgok, melyektől repes az ember szíve, és vannak, amiknek muszáj megtörténniük. Én vagyok a Lynch Mob eredeti énekese, és rengeteg nagyszerű koncertet adtam, valamint sokat utaztam a bandával. Büszke vagyok rá, hogy az albumok és a testvériség része lehettem.”

Oni Logan annak idején az első Lynch Mob-lemezen, az 1990-es Wicked Sensationön énekelt, de viszonylag gyorsan, 1991-ben ki is került a csapatból különféle személyes ellentétek miatt. 1998-ban ismét a bandával zenélt, akárcsak 2008 és 2011 között. Itt is viharos volt a búcsú: 2011 nyarán teljesen váratlanul, az utolsó pillanatban lépett ki a Lynch Mobból: a helyzetre jellemző, hogy a banda 7.30-kor szállt volna fel a repülőgépre, hogy elinduljon az akkori turné houstoni nyitóbulijára, ő pedig 5.30-kor közölte velük döntését. Ennek ellenére 2013 táján újra egymásra találtak, még ha akkor az csak egy fellángolásnak tűnt is. Tartósan 2014-ben tért vissza a banda élére, azóta egy EP-t és két albumot adtak ki.