Kijött egy újabb lemezelőzetes dal a zalaegerszegi LOVECROSE zenekar második albumáról videoklipes formában. A modern metal / metalcore zenekar friss dala a “Nyughatatlan” címet viseli, Németh Péter a Portrait Shot Photography-tól rendezte és forgatta le az anyagot a zenekarnak. A dal a készülő második album újabb előfutára a már megjelent 3 dal után. A stúdiómunkálatokért szokás szerint Simi [No Silence Sound Studio] felelt. 

Lovecrose – Nyughatatlan (Hivatalos videoklip)

A dal témájában pozitív üzenetet közvetít az akaratról, és arról hogy erősnek, kitartónak és motiváltnak kell lenni, még ha a világ és a körülmények ellenünk is dolgoznak. Belátható időn belül kiadjuk a második albumunkat is, ami az EDGE Records gondozásában fog megjelenni, de címe még egyenlőre titok.” – tette hozzá a zenekar.

Az eddig kijött 4 dal mellé a zenekar tervei között szerepel még egy igen érdekes koprodukció is amely még lemezmegjelenés előtt hallható lesz. A tavaszi koncertszezonban a csapat a budapesti New Friend Request mellé társul be több állomáson is, ahol hallható lesz a korábbiak mellett ezt a 4 új dal is. A tavaszi miniturnén többek közt Szombathely és Keszthely is szerepel, de a legközelebbi időpontban Dunaszerdahelyen lehet elcsípni a LOVECROSE-t március 7-én.