Új formáció élén tért vissza a kemény zenék világába Köteles Leander. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Leander Kills zenekarban Czifra Miklós gitáros (Amigod) és Jankai Valentin dobos (Blind Myself) lesznek az énekes, basszusgitáros, billentyűs Leander társai. A másik gitáros pedig az a Bodor Máté, aki a skót kalóz metalos Alestorm soraiban is penget. Négy dalt már ismerhet a közönség a csapattól: sorrendben a Szerelmetlen dal, a Te leszel a párom és a pankrátor Icarus közreműködésével készített Valami folyjon, amit aztán a lírai Ketten egyedül című dal követett, amelyben Kállai Ernő hegedűművész is közreműködik. Ma pedig nőnap alkalmából egy vadonatúj klipes dalt tettek közzé Köteles Leanderék:

Amúgy az első albumra sem kell sokat várni: március 18-ától fizikai és digitális formátumban is beszerezhető lesz a Túlélő című, 10 számos debütáló anyag. A lemezmegjelenéssel egyidőben tavaszi turnéra indul a Leander Kills: az első dátum március 18-a, a zenekar történetének bemutatkozó koncertjére az esztergomi Sportalsóban kerül sor. Ezt követően az ország számos pontján fellépnek majd. A túra vendége a Hot Beaver, illetve a szervezők minden egyes állomásnál keresik a környék legtehetségesebb zenekarát, aki nyitóbandaként felléphet az adott koncerten. A jelentkezőknek meg kell osztaniuk legnépszerűbb youtube videójukat az esemény oldalán és az öt legtöbb like-ot gyűjtő csapat közül a szervezők választják ki a plusz vendégzenekart. (A jelentkezés részleteiről bővebb információ a koncertek esemény oldalán található.)

Már előrendelhető a Leander Kills – Túlélő című albuma az iTunes-on!
Aki előrendeli az albumot, az azonnal – a megjelenés előtt!!! – meghallgathatja a címadó dalt! Március 18-ig akciós áron vehető meg az album!
https://itunes.apple.com/hu/album/tulelo/id1089566217

A Leander Kills CD és az első pólók itt már előrendelhetők:

LEANDER KILLS 2016 TAVASZI TURNÉ
03/18 – Esztergom, Sportalsó
03/25 – Szombathely, Végállomás
03/26 – Zalaegerszeg, Atlantis
04/01 – Gödöllő, Trafó
04/08 – Kazincbarcika, Diamond
04/09 – Kecskemét, TEKA
04/15 – Szolnok, Váróterem
04/16 – Székesfehérvár, Fezen Klub
04/22 – Budapest, Barba Negra
04/29 – Tatabánya, Roxxy Music Klub