A Lamb Of God gitárosa, Mark Morton egy szólóalbummal jelentkezett március 1-jén, az Anesthetic címet viselő lemez Cross Off dala pedig a néhai Linkin Park énekessel, Chester Benningtonnal készült. A lemezen Chester Bennington mellett énekel a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe, továbbá az Alter Bridge frontembere és Slash partnere, Myles Kennedy, az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz, de Chuck Billy és a Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix is.

Mark Morton ezúttal egy akusztikus EP-n dolgozik, a vendéggárda azonban továbbra is illusztris: Az Ether című EP-n a Halestorm pacsirtája, Lzzy Hale, Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morales (Sons Of Texas), valamint John Carbone (Moon Tooth) is vendégszerepel. Az első kislemezdal, az All I Had To Lose januárban kerül ki a netre, addig lehet csodálni a borítót és az EP számlistáját, amelyből kiderül, hogy The Black Crowes és Pearl Jam feldolgozás is található majd rajta.

Ami pedig Morton anyacsapatát illeti, idén a Lamb Of God is kihoz egy új nagylemezt. Erre bizonyíték a banda Instagram-posztja, a videón jól kivehető, hogy a tagok egy stúdióban munkálkodnak. Ez lesz az első albumuk a Chris Adler dobos helyét átvevő Art Cruzzal. 2019 egyik legmeglepőbb történése volt Chris Adler távozása a Lamb Of God soraiból, melyet 2017-es motorbalesetével magyaráztak. Később a dobos kiöntötte a lelkét egy interjúban és elmondta, hogy nem saját akaratából távozott, ugyanakkor nem volt elégedett a banda zenei irányával. Utódja az őt helyettesítő Art Cruz lett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2020

Lamb of God (@lambofgod) által megosztott bejegyzés,