Idén nyáron a Slipknot dobosa, Joey Jordison segíti ki a KoRn csapatát, akik már ebben a felállásban érkeznek hozzánk is a VOLT fesztiválra. Nem ez az első alkalom, hogy Slipknot tagok ugranak be a KoRnba, hiszen korábban énekesük, Corey Taylor is kisegítette már pár alkalommal a bandát. Múlt évben már hasonló szituációból kifolyólag szintén járt Magyarországon Joey, aki akkor a Ministry-vel lépett színpadra a Szigeten.

“Szerencsés vagyok, hogy lehetőségem adódott rá, hogy olyan bandákkal zenélhessek együtt, akik zeneileg nagy hatással voltak rám az évek során. Amikor először meghallottam a Kornt, azonnal a rajongójuk lettem. Alig várom, hogy dobolhassak ezeknek a srácoknak a következő öt hónapban!” – nyilatkozta a dobos.

Ami pedig a Kornt illeti, a turnézáshoz azért van szükség dobosra, mert a július végén cím nélkül (Untitled) megjelenő lemezt is úgy vették fel, hogy a frontember Jonathan dobolt fel két dalt, mellette pedig session-zenészként Terry Bozzio (Frank Zappa) és Brooks Wackerman (Bad Religion) játszotta fel a dobtémákat. Joey Jordison beugrása nyilván csak „tűzoltás”, mert a turné után Joey a turnébuszból egyenesen a stúdióba fog menni, hogy megkezdje a munkát a Slipknot legújabb lemezén, melynek megjelenése 2008-ra várható.