Ahogy már korábban is jeleztük, a VOLT-on adott frenetikus koncert után sem kell sokat várni az utánpótlásra, hiszen jövőre újra turnéra indul a banda és bizony Budapestet sem hagyják ki. Corey Taylor, a SLIPKNOT frontemberének elmondása szerint: “Jó érzés visszatérni egy nagyszabású turnéra Európába és az Egyesült Királyságba. Nem számít, hányszor voltunk már, mindig azt érezzük, hogy soha nem elég, nem tudunk minden városban játszani, ahol szeretnénk. De egy dolog biztos: a közönség mindig a világ legjobbjai közül való.”  A Slipknot 17 európai országban fog fellépni, ezen belül csak az Egyesült Királyságban nyolc koncertje lesz majd. Az összes állomáson a BEHEMOTH fogja bemelegíteni a közönséget.

Óriási sikerű VOLT Fesztiválos fellépése után a csapat visszatér hozzánk, és 2020. február 4-én ad koncertet a Budapest Arénában!

 Jegyek augusztus 30-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Elővásárlási lehetőség a Slipknot OutsideTheNine rajongói klub tagjai és a We Are Not Your Kind albumra online előrendelést leadott rajongók számára augusztus 27-én reggel 9, valamint délelőtt 11 órától lesz.

Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető, augusztus 29-én 10 órától.

A Slipknot augusztus 9-én mutatta be várva-várt hatodik stúdióalbumát, a “We aAre Not Your Kind” azonnal ostromolni kezdte az eladási listákat és lenyűgözően gyorsan ért el dobogós helyeket az európai listákon.

Az új album a Metallicával és Slayerrel is alkotó Greg Fidelman produceri keze alatt született meg, és 14 ízig-vérig headbang számot tartalmaz. A ’We Are Not Your Kind’ című korong hihetetlenül ütős, a frontember, Corey Taylor állta a szavát, és a zenekar valóban legalább annyira sötét anyagot tett le az asztalra, mint a 2001-ben bemutatott ’Iowa’ című album.

Esemény : https://www.facebook.com/events/474037916484310/