Két fontos hírt tett közzé minap az immáron húsz éves Tankcsapda zenekar:

Az egyik friss info a hamarosan kezdődő tavaszi turné vendégzenekaraival kapcsolatos: a Nem Hagylak El 2009 Turné vendégzenekara a Tankcsapdával egy időszakban, az az a szintén nagyjából húsz évvel ezelőtt alakult BEDLAM lesz.

Az elmúlt sok év passzivitása után gyakorlatilag az eredeti felállásában újra összeállt zenekar zenéje már a kezdeti években is megelőzte a saját korát.
Izgalmas zenei kirándulás lesz azoknak is akik voltak már valaha Bedlam bulin de azoknak is akik még a nevüket sem hallották soha! A Bedlamos srácok így kommentálták a hírt:

“Természetesen folytatjuk! Az az óriási megtiszteltetés ért minket, hogy Lukács Laci meghívta a Bedlamot a 2009 tavaszi Tankcsapda turné vendégzenekarának. 13-15 állomáson fogunk részt venni, ahol a régi dalok mellett nagyobb hangsúlyt fektetünk a friss szerzeményekre. A Tcs. koncert sorozatba beépítettünk hat különleges állomást, -itt önálló koncerteket adunk- ahol inkább a régi demos és Inside Ash korszak számaiból állítjuk össze a műsort, előásva néhány valóban ősi dalt. A 06.13 Bp. Dürer kert koncerten pedig bemutatjuk az új anyagunkat!”

A turné néhány koncertjén (részletek a tour menüpontban) pedig régi jó barátaink a BLACK-OUT is csatlakozik a koncertekhez! 

A másik, talán ennél is izgalmasabb Tankcsapda hír: A zenekar HÚSZ ÉVES JUBILEUMI KONCERTje a SZIGET Fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 10.-én lesz!
Erről a buliról természetesen még sok szó esik majd hiszen nagyon sok részletet szeretnénk már jóval a koncert előtt megosztani Veled!