Folytatódik a P.Mobil nyári koncertsorozata. A Gyöngyök és disznók turné következő állomása a sárospataki szabadtéri színpad, ahol a jól ismert örökzöldek mellett várhatóan felcsendülnek a mobileumos fiatal hajtások is.

A Szent István napi ünnep előestéjén jófajta muzsikától lesz hangos a Sárospataki vár környéke. Augusztus 19-én este 20.00 órai kezdettel a P.Mobil hinti a rockkultúra magvait a történelmi város Vízikapu Szabadtéri Színpadán. Mielőtt az Örökmozgó mozgásba lendülne, a kisvárdai Radar zenekarra hárul az embert próbáló feladat, hogy kellő üzemi hőfokra hevítse a hangulatot. Ami bizonyára menni fog, mivel a Rockinform július-augusztusi összevont számának mellékleteként debütált új korongjuk a visszajelzések szerint értő fülekre talált.

A Gyöngyök és disznók turné keretében a P.Mobil szorgalmasan járja az országot, hogy a Három csapás budapesti koncertsorozat sikerét megismételhesse a nagy nyári fesztiválokon és más egyéb helyszíneken. A Papp Gyulával és elmaradhatatlan Hammond orgonájával megerősített Schuster Lóránt, Sárvári Vili, Baranyi Laci, Szebelédi Zsolt és Tarnai Dani alkotta formáció tabuk nélkül válogat a zenekar szinte minden korszakából, így a műsorban megszólalnak koncerteken sosem játszott, vagy régen hallott dallamok. Javában készül a sokat sejtető, Vírus címet viselő új album, amelyről feltehetően bemutatkozik egy-két új szerzemény.

Levezetőként a Judas Priest tribute zenekar idézi meg tiszteletének tárgyát, ha már Rob Halford és csapata élőben nem lehet jelen.

Jegyek elővételben – költség hatékony módon csak – 1800.-Ft-ért, a helyszínen pedig 18.00 órától 2.300.- Ft-ért kaphatók. Így is megéri!

 

Mindenkit, aki szereti a rock and rollt, szeretettel vár Sárospatak, a P.Mobil, valamint meghívott vendégei.
Hegedűs István