A tavalyi nagysikerű debreceni koncert után idén ismét visszatér hazánkba az SDI, hogy nem is egy, hanem két koncerttel búcsúzzon magyarországi rajongóitól. A háromfős német brigád pár éve sokak nagy örömére ismét aktivizálta magát és egy rövid európai körrel örvendeztette meg mindazokat, akik nem feledték a banda hihetetlen zúzóerejű nótáit.

A debreceni Roncsbár kis híján teljesen megtelt, ezzel bizonyítva, hogy nem véletlen maradtak máig is a magyarok a trió egyik kedvenc közönsége. Ám  nem sokkal a buli után érkezett a lesújtó hír. Ugyanis a robbanásszerű visszatérés csak rövid időre szól, a zenekar idén ősszel talán végleg szögre akasztja a hangszerét, de annyi biztos, hogy ebben a felállásban a továbbiakban nem lesz látható.
“Csak annyit mondhatok, hogy szünetelni fogunk. Ezzel a felállással a közeljövőben már biztosan nem lesz koncertezés.” – mondta az alapító tag énekes-basszer Reinhard Kruse – “Már az újjáalakulás kezdetekor is ez volt a tervünk, a továbbiakban is ehhez tartjuk majd magunkat. Szeretnék új dalokat, de ha híján leszünk egy komoly lemezszerződésnek, az könnyen az SDI végét jelentheti.”
A csapat jövője így bizonytalan, de szerencsére idén még visszatérnek hazánkba, hogy együtt zúzzanak velünk – talán utoljára! A zenekar június 24-én a budapesti ShowBarlang-ban, másnap pedig a debreceni Kaptár Klub-ban lesz látható.
SDI – MEGAMOSH!

Június 24. Budapest, ShowBarlang 19h. Vendég: Fanatic Attack, Rebel

A budapesti koncert eseménye:

Jegy ár: 2990Ft.

 június 9.-től a  ShowBarlangban.  Jegy foglalás: info@debrock.hu  címen.

Online jegyárusitás nem lesz!

Június 25. Debrecen, Kaptár klub 19h. Vendég: Wastage {Sk}, Roar

A debreceni koncert eseménye:

Jegy ár: 2990Ft.

Beszerezhető a Rock-Ness hanglemezboltban {Debrecen, Miklós utca 2.}

 Jegy foglalás: info@debrock.hu  címen.

Online jegyárusitás nem lesz!