A nagy karácsonyi készülődés előtt egy mozgalmas buli még belefér? A téli szünet addigra már elkezdődik, legtöbb helyen a munka is véget ér, így marad idő még a pihenésre is. Ha december 23-án Tatabányán jársz, akkor téged is élőzenés összejövetellel vár a Földi Imre Sportcsarnok, nem is akármilyen felhozatallal! A Depresszió őszi-téli turnéja érinti a helyszínt, sűrű és sikeres éve lezárása előtt még (itt is) színpadra lép a Leander Kills, „Farkas mesék” című új lemezét mutatja be az Akela, tovább erősíti a fellépők sorát az idei évben igen csak aktív Kalapács, az Alcohol pedig az új album dalainak munkálataiból szakad kicsit ki az esemény kedvéért. A felhozatal még messze nem végleges, hamarosan további fellépők bejelentése várható. Friss információkért érdemes az eseményt követni!

ROCK-X-MAS

2016. december 23.

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

Fellépők: Depresszió, Leander Kills, Kalapács, Akela, Alcohol

Esemény:

További információk, jegyelővétel hamarosan!

A Depresszió őszi-téli turnéja érinti a helyszínt, mely koncertsorozatot megelőzően világtól félre vonulva új dalain dolgozik a zenekar. Érdemes tudnivaló, hogy novemberben érkezik a 15 éves jubileumi koncert felvételeiből készült film!

Depresszió: Úgy szeretnék…

Előbb az országot alaposan bejárta, majd nemrég a budapesti közönséget pankrációval egybekötött műsorral rázta fel a Leander Kills, miközben folyamatosan tette közzé képi anyaggal ellátott dalait, valamint készült egy, még a Leander-feldolgozások közt is kicsit kirívó feldolgozás, méghozzá a Tankcsapda „Lopott könyvek” című tételére.

Leander Kills: Madár

A Kalapács zenekar igen csak aktív szezont zárt: végigjárta a nyári fesztiválokat határon innen és túl. De továbbra sincs megállás, augusztus végén látott napvilágot egy hangulatos koncert klip az Enigma album egyik dalára (Zuhanni kell), szeptember elején élőben is bemutatásra került Dr. Weisz szólólemeze (Metal Konzílium).

Kalapács: Zuhanni kell

2007 óta először jelentkezett új nagylemezzel az Akela, mely „Farkas mesék” címmel szeptember 12-én látott napvilágot. Az új kiadványhoz természetesen lemezbemutató turné is dukál, a hetedhét határon is túl, 4 országon át, a teljesség igénye nélkül Dunaszerdahelytől Nyíregyházáig, Székelyudvarhelytől Temerinig.

Akela: Farkas és Piroska

Tavaszi turnéja után kicsit visszavett lendületéből az Alcohol, sajnos ebben nem várt kellemetlenség is közrejátszott. De a problémákon túllépve továbbra is színpadra tudott lépni a zenekar. Az új dalok íródnak, hiszen ígérve lett egy újabb nagylemez, a rég várt harmadik. Előzetesen sok információt egyelőre nem közölt a zenekar, mindössze egyetlen dal és klip került nyilvánosságra még az év elején, a vártnál is nagyobb sikereket elérő „Rockhimnusz” nézettségi számlálója pedig egyre csak pörög, nyár végére túllépte a másfél milliót…

Alcohol: A káosz birodalma