A rock és modern rock jegyében fog telni az október 27-e. A fővárosi S8 Underground Club három hazai zenekart is vendégül lát az este folyamán, akik igazán zúzós programmal készülnek. Kezdésként az AndaGramma zenekar tagjai lépnek színpadra, akiket a feltörekvő L.A. követ.  A visszatérő Radzeer zárja a koncertsort, de véletlenül sem kell sietni haza, ugyanis a hangfalakból szól tovább a Rock Holiday.

A fővárosi AndaGramma hosszú idő és számos tagcsere során érte el jelenlegi formáját. A zenekar külön dalszövegírója gondoskodik az érzésvilág és a mondanivalók sikeres átadásáról. Az est kezdéseként hallhatunk tőlük saját dalokat, illetve klasszikus rockslágerek feldolgozásait is.

A Lie Me Again, egyszerűsítve L.A. idén adta első koncertjét. A lendület töretlen, a modern metalt játszó srácok feldolgozások mellett saját számokkal is készülnek. Legújabb szerzeményük klipjét, a Heroint hamarosan a nagyközönség is hallhatja majd, stúdióminőségben.

A Radzeer zenekar – akkoriban még Awake – valamikor a ’90-es évek végén alakult. Aktívan koncerteztek túlnyomórészt feldolgozásokkal, majd hosszabb szünet következett. Néhány évvel ezelőtt viszont teljesen új anyaggal tértek vissza. Önerőből, saját stúdiómunkával megszületett első lemezük, “Az ünnepelt sztár” címmel. Koncertjükön a következő lemezre készülő dalok is műsorra kerülnek.

Rock Holiday:
2017. október 27.  (péntek)
Kapunyitás: 18.00
Koncertkezdés: 21.00
Program: AndaGramma | Lie Me Again | Radzeer | Rockbuli
Belépő: 800 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1827125240866277

AndaGramma:
https://www.facebook.com/AndaGramma-862496983871237/

Lie Me Again:
https://www.facebook.com/liemeagainofficial/

Radzeer:
https://www.facebook.com/radzeer.zenekar/

Írta: Szabó Livia