Phil Campbell még a Motörhead mellett indította útjára családi vállalkozását, akkor még Phil Campbell’s All Starr Band néven koncertezett a csapat. Tavaly novemberben a zenekar már Phil Campbell And The Bastard Sons néven adta ki bemutatkozó EP-jét. Phil-en kívül a Campbell család három másik férfitagja alkotja a hangszeres szekciót (Todd – gitár, Tyla – basszusgitár és Dane – dob), az énekes posztot a szintén wales-i Neil Starr tölti be. Lemmy halála óta a családi hobbizenélés véresen komollyá vált, a bemutatkozó album felvétele a napokban fejeződött be. Tyla Campbell basszusgitárost Humel faggatta ki a csapat 2018-as terveiről az Airbourne turné norwich-i állomásán.

Az interjú során még Tyla még csak pedzegetve említett egy esetleges magyarországi bulit, ez mostanra szerencsére normalizálódott, így biztosan kijelenthető, hogy a Phil Campbell And The Bastard Sons 2018. szeptember 6-án a Dürer Kertben lép majd fel.

A koncert Facebook oldala

Lemmy halálát követően a Motörhead tagjai szétszéledtek, Campbell pedig 2016-ban hívta életre új zenekarát, akikkel a legendás Wacken fesztiválon már a bemutatkozó koncertjük is nagyot szólt.

Ezt követően bérelt helyük volt az európai fesztiválokon, a legnagyobb stadionokban turnéztak a Saxon és a Guns N’ Roses társaságában is. Tették ezt úgy, hogy mindeddig csupán egy EP-t jelentettek meg. Azonban idén nyáron stúdióba vonultak, 2018. január 26-án pedig a Nuclear Blast gondozásában érkezik a The Age Of Absurdity album. Hozzánk már ennek a bemutató turnéjával érkeznek szeptember 6-án.

Jegyárak: 5.500 / 6.500 Ft
elővétel: december 4., hétfő 10-től.