December 27-én, a “Wigwam“-ban játszik a legendás “Pandora’s Box“. A Pandora’s Box előtt a Crossholder zenekar lép fel, és vár mindenkit egy fergeteges bulira. A Pandora’s Box koncerten színpadra lép örökös tagjuk Varga Miklós is. Pokarácsony jeggyel a belépés ingyenes!

Pandora’s Box sztori:

Még Cserháti Pityi Életében többször felmerült a gondolat, hogy jöjjön létre egy igazi nagy P.Box buli, de sajnos ezek a szervezések valamiért már az ötlet szintjén dugába dőltek.


Aztán Zeffer András sajnálatos betegsége kapcsán rendezett bulin, próba nélkül egy vegyes felállással elhangzott sok más dal mellett három régi nóta, a KŐ KÖVÖN-ről. Sáfár Öcsi, Szabó István, Szücs Norbi, Varga Miki, Vikidál Gyuszi, Jankai Béla előa

 

dásában. Semmiről nem esett szó, de az élmény meghatározó volt. 

Majd a Pandora nevű zenekar Meghívta Sáfár Öcsit és Szabó Istvánt Csiga Sanya és Kálmán Gyuri ösztönzésére egy kis klubba néhány régi örökzöld erejéig. Aztán a jó ízű beszélgetés, a régi emlékek és nem utolsó sorban a közönség lelkes fogadtatása megérlelte a gondolatot: valamit össze kéne hozni. 

Néhány beszélgetés után Sáfár Öcsi csak kibökte, neki már elege van abból, hogy a húsz éve megírt Zöld a Bíbor-ról ismeri mindenki, holott tele van a fiókja ill. a vinyója ötletekkel. 

Végighallgatva a nótákat megszületett a döntés: egy új P. Box zenekar és egy egy új P. Box lemez megalkotása elkerülhetetlen.