Tavalyi, Paradise Lost előtti teltházas koncertje után visszatér Budapestre napjaink egyik legizgalmasabb doom zenekara, a Pallbearer! A klasszikus értelemben vett progresszív rockzenét, a kilencvenes évek alternatív rockját és a doom időtlen súlyát ötvöző zenekar augusztus 8-án az A38 Hajón ad majd teljes értékű koncertet.

Ám ezúttal a szokásosnál is ajánlottabb időben hajóra szállni!

Nem kell kristálygömb ahhoz, hogy megjósoljuk, a felvezető produkció legalább akkorát (ha nem nagyobbat) fog durranni, mint maga a főműsorszám. Az estét nem más, mint az idén új nagylemezzel jelentkező San Diego leghangosabb triójaként is emlegetett Earthless nyitja akik, az A38 színpadán hozzák el az arra éhes nagyérdeműnek a fekete mennyországot.

Ja, hogy még nem hallottál róluk? Semmi gond, itt az ideje megismerkedni velük. Az Earthless által prezentált, hetvenes éveket idéző Led Zeppelin / Deep Purple / Sabbath feelingű pszichedelikus hangorgiája észrevétlenül képes behállózni a hallójáratokat, hogy aztán eluralja a tudatod jó ideig ne eresszen vissza a szürke hétköznapokba. Bár a trió alakulása óta instrumentális zenében utazik, a legutóbbi “Black Heaven” korongon szerencsére szakítottak ezzel a hagyománnyal, és a végeredmény finoman szólva is elképesztően nagyot üt.

És hogy mindez élőben mennyire működik? Bizonyára nem egyedül várom, hogy ez kiderüljön…A megjelenés erősen ajánlott.

Vérvizsla

Esemény IDE KATTINTVA!