A P. Mobil nyári nagykoncertje augusztus 11-én lesz a Barba Negra Trackben, ahol a Radar lesz a vendégük. A Radar ezen az estén mutatja majd be a Lehetetlen című új nagylemezét, a Mobil pedig friss kiadványokkal és egy különleges műsorral készül a koncertre. Ezen a koncerten lehet majd elsőként hozzájutni a Veletek című P. Mobil kiadványhoz. A három dalos CD-n helyet kap az Ignite által elhíresült az A csitári hegyek alatt című Ignite-opusz, illetve az Ismerős Arcok talán legnagyobb slágerének, a Nélkülednek a pémobilos verziója. Harmadik nótaként pedig Az andocsi Máriához címzett – Sík Sándor költeményt (zeneszerző: Szebelédi Zsolt) találhatjuk majd a CD korongon.

S ha már a kiadványoknál tartunk, a patinás zenekar 50 éves jubileumának tiszteletére (te jó Isten, ezt is megéltük!), megjelenik az 1978-as Láng Művházas koncert felvétele – a maga idejében ki nem adott Első nagylemez. Méghozzá vinyl-változatban, dupla albumként. Friss hír, hogy a Barba Negra Trackes koncerten már ez a dupla album is kapható lesz.

Fontos információ, ami sokak számára mátr nem újdonság: a P. Mobil életében lezárult egy 5 éves, nagyon szép időszak. A Crazy Mama klub bezárása miatt 2018. október 13-tól a Legenda Sörfőzde Centerbe helyezi át a P. Mobil klub székhelyét.

A honlapon meghirdetett őszi-téli klubestek időpontja tehát nem változik, a helyszín azonban igen: Legenda Sörfőzde, 1163 Budapest, Kövirózsa utca 8/c.