Szeptember 9-én ismét magyar zenekarok veszik birtokukba a Dürer Kert nagytermét, és az elmúlt hetek során szabályos minifesztté bővült este az ősz egyik legfontosabb hazai vonatkozású rockbulijának ígérkezik.

A koncerten fellép a tavasz óta Vécsi Zoltán személyében új dobossal játszó Nomad, akik még mindig a tavalyi, igen sikeres Márványmenyasszony lemezt népszerűsítik. Szintén színpadra lép a Salvus, akiknél okozott némi nehézséget Zsákovics Gergely dobos tavalyi távozása, de különböző megoldások révén ismét egyre aktívabbak, a nyáron több fesztiválon is ott voltak, és már az év elején elkezdték az új dalok végső formába öntését. Az eklektikus zenéje mellett látványos kiállásáról ismert, első lemezének megjenelésére készülő, nemrég kétgitáros felállásúra bővült divideD ugyancsak az este fényét emeli, akárcsak az Asphalt Horsemen. Magyarország elsőszámú southern rock alakulata jelenleg még szintén a tavalyi, Fonogram-díjas Brotherhood lemez kapcsán koncertezik. Az este nyitófellépője pedig az Ann My Guard, akik a német Rock’N’Growl Recordsnál hozták ki az év elején második albumukat, az Ouraniát.

A 2000 forintos elővételi jegyek száma limitált, érdemes időben lecsapni rájuk. A papír alapú elővételi jegyek augusztus 21-től megvásárolhatók a CDPincében (1073 Budapest, Erzsébet krt. 37.), illetve a Wave lemezboltban (1065 Budapest, Révay köz 1.).

A koncert Facebook oldala