A 2014-ben létrejött női énekes modern/alternatív metál projektet Eugene Mazunov (zeneszerző, gitár, basszusgitár, vokál) és Daria Mazunova (énekes és szövegíró) testvérpáros alapította Szentpéterváron. Első ’Exit Station’ című kislemezük 2016-ban jelent meg, melyről brit, amerikai és kanadai rádiók is előszeretettel játszották a dalokat. Felléptek már a Grammy-díjra jelölt keresztény-metál RED (USA) zenekar előtt a szülővárosukban, 2018-ban bejelentették első nagylemezüket, melyről az első „Light” című tétel videoklipként debütált.

A zenekar nagyon jól keveri a progresszív és a poppos elemeket, úgyhogy aki szereti az energikus, alternatív/grunge elemekkel tarkított női-énekes metál zenét, az elcsípheti őket május 17-én pénteken, a Rocktogon Music Pub színpadán.

Az est vendége a szintén modern progresszív-metalcoreban utazó – az As We Fly Away zenekar romjaiból újjáéledt – Eviternity (akik egyébként most a nemzetközi Wacken Metal Battle hazai legjobb 10 zenekara közé kerültek), valamint az alternatív-popban utazó Lidokain. Kapunyitás este 19:00-kor, a belépő 1500 forint, jegyek a helyszínen kaphatók.

Facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/402664096980705/

Next Door to Heaven Facebook: https://www.facebook.com/pg/nextdoortoheaven

Next Door to Heaven Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiJLtungt0uuTxGTTXiy4Tg

Next Door to Heaven Twitter: https://twitter.com/NDTHband

Eviternity Facebook: https://www.facebook.com/EviternityHU/

Lidokain Facebook: https://www.facebook.com/lidokain.zenekar/