Már csak három hét és ismét hazánkba látogatnak a Heavy Metál Istenei. Legújabb lemezével a Papp László Arénába érkezik a Judas Priest. jegyek még kaphatóak, nem érdemes kihagyni, hiszen az év egyik legnagyobb metál bulija lesz.
Csak nagyon kevés olyan zenekar van, aki ennyi mindent elért karrierje során, és ilyen sok bandára volt hatással, mint a Judas Priest. A csapat – Rob Halford énekes, Glenn Tipton és Richie Faulkner gitárosok, Ian Hill basszusgitáros és Scott Travis dobos – bejelentette jövő júniusban kezdődő, vadonatúj európai turnéját, amely a várva várt új albumuk, a Firepower megjelenéséhez kapcsolódik.1974-es debütálása óta a Judas Priest az egyik legnépszerűbb heavy metál csapattá vált, olyan klasszikus albumok fűződnek a nevükhöz, mint az 1980-as British Steel, a ’82-es Screaming for Vengeance, vagy az 1990-es Painkiller – és olyan rockhimnuszok, mint a Breaking The LawLiving After Midnight vagy You’ve Got Another Thing Coming.

A budapesti koncertre jegyek december 8-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira.  

 

További info:

www.livenation.hu

www.judaspriest.com

www.ticketpro.hu