Június 25-én ismét hazánkban lép fel az old school thrash/crossover vonalas richmondi Municipal Waste, hazai részről pedig a Blackmail és a Crippled Fox játszik még a Dürer Kert színpadán.

A Municipal Waste a neothrash-színtér legjobb bandái közé tartozik a 2000-es évek közepe óta, akik a virginiai Richmondból indultak, és az amerikai thrash/core egyik legkarakteresebb zenekarává váltak. Ez idő alatt játszottak többek között a Wacken Open Air és a brit Download fesztiválokon is, valamint csatlakoztak az At The Gates-hez a Suicidal Final Tour nevű turnén a Darkest Hour, Toxic Holocaust és a Repulsion zenekarokkal együtt. Az eddigi lemezeik pedig egyértelműen fenntartották őket a felszínen, amelyekből a Slime And Punishment volt a legegyértelműbb és legmagabiztosabb testamentuma annak, hogy a Municipal Waste még mindig az egyik legkirályabb crossover party-banda, akiket kitermelhetett a millenium utáni időszak.

Öt év szünet után Slime And Punishment címmel 2017. június 23-án jelent meg az old school thrash/crossover vonalas richmondi Municipal Waste eddigi legutolsó nagylemeze, a 2012-es The Fatal Feast (Waste in Space) folytatása. A virginiai crossover/thrasherek az előző albumhoz képest kibővültek, Nick Poulos (Volture, Bat) személyében ugyanis egy második gitáros is csatlakozott a bandához. A munkálatok a richmondi Blaze Of Torment stúdióban zajlottak. A keverést és a masztert a neves Bill Metoyer (Slayer, W.A.S.P., Dark Angel) végezte Hollywood-ban. Az album borítóját ezúttal is a banda jóbarátja, Andrei Bouzikov tervezte. A Tony Foresta vezette csapat június 15-én a franciaországi Lille-ben kezdte meg nyári Európa-turnéját.

A koncert Facebook oldala

A Dürer Kert és az Emptiness Booking bemutatja:

2019. június 25. – Dürer Kert, Nagyterem
Municipal Waste (USA)
vendégek: Crippled Fox (HU), Blackmail (HU)

Jegyek:
4000 HUF – Limitált elővétel
5000 HUF – Normál ár


Online jegy – Tixa