Friss nevek csatlakoztak a JINJER és a THE AGONIST európai turnéjához, és így a pesti bulihoz is; a finn KHROMA és a főzenekarhoz hasonlóan ukrán SPACE OF VARIATIONS is fellépnek a Dürer Kertben december 22-én. A turné több eseménye is teltházas már Európa-szerte, és a magyar bulira is a jegyek több, mint fele elkelt már, így érdemes minél hamarabb bebiztosítani, hogy részt vegyünk az eseményen.

Jinjer ▲ The Agonist ▲ Khroma ▲Space Of Variations – Barba Negra

KHROMA finn négyesfogat, súlyos, djent és industrial hardcore keverékeként megszólaló zenéjükben groove-os riffek és ütős elektronikus elemek feszülnek egymásnak, mint egy sötét és masszív Grendel, Psyclon Nine, Dillinger Escape Plan és The Prodigy egyvelegként. Eddig két nagylemezt készítettek el, a 2014-es Collapse és a 2016-os Stasis folytatásán jelenleg is gőzerővel dolgoznak. 

Az ukrán SPACE OF VARIATIONS zenéje szintén több stílus találkozása, dalaikban remekül keverik a metalcore, post-hardcore és elektronikus zenei elemeket változatos énekdallamokkal, tökéletes egyensúlyt tartva a gyors, szaggató ritmusok és a lassabb, hangulatosabb zenei részek között. Tavaly adták ki bemutatkozó nagylemezüket, a Mind Darknet albumot fogják nekünk is előadni az este nyitózenekaraként, érdemes tehát már korán érkezni! 

Khroma – Collapse (Official Music Video)




Space Of Variations – Tibet (Official Music Video)




Mint korábban hírt adtunk róla, az ukrán JINJER Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élen a Barba Negrába is ellátogat európai turnéjukon. A progresszív metalcore banda, júniusban adott hírt róla, hogy befejeződtek a következő nagylemez, a januári Micro EP nagytestvére, a Macro felvételei, az októberben megjelenő végeredményt pedig élőben Magyarországra is elhozzák, legfrissebb klipes nóta róla az On The Top.

Jinjer – On The Top (Official Music Video)




THE AGONIST hatodik stúdióalbuma Orphans címmel és 10 új dallal jelent meg szeptember 20-án, a felvételről legutóbb az As One We Survive című dalhoz készült videoklip.

The Agonist – As One We Survive (Official Music Video)




A Hammer Concerts bemutatja:
JINJER
THE AGONIST
KHROMA
SPACE OF VARIATIONS
2019.12.22.
BARBA NEGRA
Kapunyitás: 18:00

Jegyárak:
7999 Ft – december 21-ig
8999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Jegylink