November 13–án, a CLUB 202–ben (volt-Wigwam) ünnepli második születésnapját a Zorall, Junkies, Sing Sing, és Sex Action zenekarok rajongói, és a belevaló hazai rockertársadalom által egyértelműen népszerű Rock ’n Roll Swindle zenekar.

Az egyik alapító, Hangya, így emlékszik a 2008-as ötletre, amiből aztán a Swindle született:
„A Zorall zenekar ez idáig kilenc éves pályafutása alatt rengeteg megkeresés jött, hogy miért nem játszunk a régi zenekarainktól, Sing Sing–től, Sex Action–től is dalokat, vagy néhány Junkies, esetleg Dance slágert… Mivel a Zorall zenekar zenei koncepciójába ez nem fért bele, a kéréseket sajnos nem tudtuk teljesíteni. Ám két évvel ezelőtt éppen ezért, megalakítottuk a Rock’n Roll Swindle zenekart, aminek a zenei repertoárját csakis ezekből a régi nótákból állítottuk össze. Az eltelt két esztendő alatt kiadtuk az első albumunkat, majd egy koncert DVD-t, ami még nem annyira megszokott a magyar zenei világban, hiszen az első születésnapi koncertünket rögzítettük…”

A kétéves születésnapra rengeteg barát érkezik megünnepelni az évfordulót: többek között Csányi Szabi a Black Out–ból, a Junkies képviseletében pedig Szekeres András, és Riki Church… Hozzá kell tennem, a vendéglista itt még korántsem ér véget. A buli, a jó zene, és a társaság adott.  zenei koncepció pedig igazán nagyon egyszerű: a ’90-es évek hazai rock himnuszai első kézből. „Vagyis saját dalainkat játsszuk a barátainkkal.” — fogalmazott Hangya.

Neked is ott a helyed. Nem?

November 13, szombat
CLUB 202 (volt-Wigwam)
Belépő: 1500 ft