Ideje újra összeröffenteni a Galaktikus Rock Family minden bulirakész, aktivizálható tagját egy igazi RÖFFER bulira!
Ennek érdekében március 28-án, szombaton a Rocktogonban megrendezzük az Első Hivatalos Rocközön.com Bulit és Találkozót, amire nagy szeretettel várunk mindenkit, aki olvasója, hallgatója a Rockozon.com-nak. A hangulatot két fiatal, tehetséges zenekar szolgáltatja: a keményebb műfajt képviselő  Tribute Brewtal (Black Label), illetve a kissé lágyabb Habos Oldal (Pink) a lazább zenék kedvelőinek.

Sokan kérdeztétek, hogy tudnátok a rádiót támogatni, segíteni. A legegyszerübb módon azzal segítetek, hogy eljöttök a bulira és jól érzitek magatokat.
Az ajánlott belépő várhatóan 1000 forint, amivel a rádiót támogatjátok! Akinek ennél többet szeretne adni, vagy más módon szeretne támogatni mindket, annak lehősége lesz rá..
Kérünk benneteket, hogy gyertek el minél többen és csapjunk egy fergeteges estét!

Rockozon.com Internetes Rock Rádió gyökerei a néhány hónapja megszűnt PontFM Rock rádió indulásáig nyúlnak vissza. Ekkor kelt újtára a máig is legnagyobb közönséggel és ismertséggel rendelkező, minden hétköznap délután 4 órában jelentkező élő rockműsor a Rocközön, Hartmann Zoltán vezetésével.

A Rocközön debütálása után néhány héttel a rádiótól teljesen függetlenül indult be a rockozon.com, mint a műsorhoz kapcsolódó rajongói oldal.

Tavaly ősszel fogant meg egy új projekt gondolata, amely egy 24 órás, egyelőre csak az interneten fogható online rockrádió, valamint az interaktivitást és a hátteret adó weboldal.

Jelenleg internetes rockadóként és közösségi oldalként üzemel a rockozon.com, amelyből természetesen a Rádión van a hangsúly.

Egyelőre 2 streamet üzemeltetnek, amely hamarosan bővülni fog, hogy a különböző zenei ízléseket maximálisan kiszolgálhassák. Zeneileg a hard rock, némi blues, és a metal zene minden irányzata hallható a csatornán.

Az oldal a szokásos felhasználó kezelésen túl, hír és cikk kezeléssel, több mint 20 ezer hozzászólással bíró fórummal, csettel, videotárral, képgalériával, rajongói klub kezeléssel, több száz online játszható flash játékkal, és számos egyéb funkcióval rendelkezik.

A jelenlegi műsorok:

Rocközön 1. csatorna

11-13: PancseRock konzerv – Az esti adás ismétlése
13-17: Rocközön – 4 órás interaktív rockműsor Hartmann Zoltán
műsorvezetésével, rendszeres riportokkal, élő interjúkkal
17-18: Rockszínpad – Egy óra válogatás a legjobb
koncertfelvételekből
18-20: PancseRock- 2 órás élő interaktív rockműsor
20-24: Rocközön konzerv – a délutáni adás ismétlése
00-02:Pokoljárás – a Legzúzósabb zenék két órában

Rocközön 2. csatorna

0-24 órában interaktív automatikus kívánságműsor, amit csak a Rocközön élő adása szakít meg, amikor összekapcsolják mindkét csatornát.