Három, műfajában igen változatos zenekart hozunk el nektek, Szeptember utolsó napján a Dürer Kert kistermébe, csak azért, hogy egy hamisíthatatlan fülledt klubkoncert keretén belül együtt ünnepelhessünk. Van ugyanis miért…

Wolf Of Mind

Egy kis Jimi Hendrix, egy csipetnyi Pearl Jam, és egy adag Alice In Chains, melyekkel leggyorsabban körülhatárolhatjuk a riff-centrikus rock zenében utazó ‘post-grunge’ banda egyedi stílusát. Kovács Botond (zeneszerző/szólógitáros) jellegzetes és izgalmas témáit a brigádhoz utolsóként csatlakozó Zozó (Tóth Zoltán – dob) feszes ritmusai, és az SLT-ből ismert Brunner Brúnó karakteres énekhangja teszik teljessé. Ezúttal a tavaly elkészült EP és a hamarosan készülő album dalai közül szemezgetnek majd, illetve egy-egy nagy kedvenc feldolgozása is felhangzik előadásukban.

 Harap // visszatérő koncert // 

Szeptember 30-án a Dürer kertben tartja visszatérő koncertjét a Harap zenekar. Az új tagokkal felálló csapat a régi slágerek mellett néhány új dalt is bemutat. Arany Zsolt pedig nagyobb elánnal tépi a húrokat, mint bármikor!

A nem hétköznapi rockzenekar nem hétköznapi klippel tért vissza. Az Öltöny című dalukhoz 360 fokos klipet készítettek, tele videotrükkel. Saját bevallásuk szerint az egyedi vizuálesztétikai élmények egyre markánsabban jelennek meg a zenekar életében.
Nagy várakozással tekintenek a fiúk a most induló vlogjukra is, amelyből egy rész biztosan a 30-i bulin fog forogni.

Autopilot // lemezbemutató //

A hard rock és pszichedelikus rock határán mozgó Autopilot a tavaszi EP-je után ezúttal egy teljes nagylemezzel jön ki az őszi szezonra. A “Half the Pressure, Twice the Speed” címre hallgató lemez közel egy órás anyagából és a korábbi két EP felhozatalából is játszik a Mastodon, Led Zeppelin és Mars Volta forrásokból is építkező budapesti zenekar.

A koncert Facebook oldala