A zenekar június 16-i koncertjére minden jegy elkelt és mivel a srácok imádják Budapestet és a helyi rajongókat, úgy döntöttek, hogy dupláznak: a ráadás június 15-én lesz és a Bury Tomorrow ezen az estén is kíséri őket a Dürer Kertben.

Hat hét alatt elkelt az összes jegy az August Burns Red bulijára, a banda ráadásul azóta bejelentette új lemeze érkezését is. A Guardians április 3-án jelenik meg, úgyhogy a budapesti koncerten már mind a zenekar, mind a közönség által bejáródhatnak az új számok. Ízelítőül pedig a minap a lemez második dalát, a Bones-t is kidobták.

August Burns Red – Bones:

Az August Burns Reddel tart a ráadás estén a brit Bury Tomorrow is, de további, meglepetés bandára is számíthatunk még. A Bury Tomorrow az Egyesült Királyság legkelendőbb keményzenei „exportcikke”, népszerűségük itthon is koncertről-koncertre nő. A srácok pedig apait-anyait beletesznek, hogy megmutassák, pulzáló zenéjükkel rászolgáltak a bizalomra. A csapat legutóbbi lemeze a Black Flame, melynek szövegeit azok a történetek inspiráltak, melyeket a rajongók osztottak meg velük.

A Lángoló Gitárok, a New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
August Burns Red (US) – Ráadás koncert
Bury Tomorrow (UK)
+ vendég
Időpont: 2020. június 15. 18:30
Helyszín: Dürer Kert
Jegyár: 7.500 Ft
Elővétel
Facebook-esemény