Most szombaton tartja az év utolsó fővárosi nagykoncertjét a Down For Whatever, méghozzá első ízben az Akvárium Klub falai között.

Aki egy kicsit is követi a mai magyar modern metal zenét, az több mint valószínű, hogy találkozott már a Down For Whatever nevével. Az idén négy éves zenekart a szemfülesebbek már a 2017-es „White Light” c. nagylemezük előtt megismerhették, de az igazi itthoni sikert az első magyar nyelvű, Nincs Helyed című felvételük hozta meg. Azóta pedig természetesen folyamatosan jelennek meg újabb és újabb kiadványaik, melyeket a stílust kedvelők már bizonyára hallottak. Így valószínűleg ismerős lehet az „Ennyi volt”, a „Művilág”, vagy éppen a most másfél hónapos „Visszaút”, de a legnagyobb nézettséget az azóta közönségkedvneccé vált „Talán” című melankólikus hangvételű daluk hozta.

A Down For Whatever a tavaszi teltházas Dürer Kertes születésnapi koncertjük után ezúttal az Akvárium Klubot választotta az év utolsó fővárosi bulijának színhelyéül. A két fantasztikus vendégzenekar (Altarive és Tiansen) mellett, a tőlük megszokott fékevesztett hangulatra lehet számítani, valamint itt fogják először élőben bemutatni az éppen egy hetes „Hogy lesz tovább?” című vadi új dalukat is.

Elővételes jegyek még korlátozott számban kaphatóak 2190 Ft-ért, a helyszínen pedig már csak 2490-ért lehet majd megvásárolni a belépőket.

JEGYEK:

https://akvariumklub.hu/programok/down-for-whatever/

EVENT:

https://www.facebook.com/events/497631897657380/

“Hogy Lesz Tovább?” Videóklip