cm090718flyerIsmét a zenekaroké és a rajongóké a színpad a hétvégén. Pénteken a Mindfields Factory, az Aviator és az Overcast koncertje, míg szombaton a Vaktöltény produkciója és Shady immáron 3. Karaoke Party-ja köti le a Crazy Mama Music Pub látogatóinak figyelmét.

2009.07.17. péntek

A programot az egy éve ismét összeálló Overcast gárdája nyitja, akik saját bevallásuk szerint tiszta és kompromisszumoktól mentes funeral rock ’n roll-t játszanak, mottójuk: „Mély fájdalommal tudatjuk, hogy élünk!” Az idén januárban, 2. születésnapját ünneplő metal zenekar, az Aviator folytatja a dobhártyaszaggatást, hogy végezetül a dallamos progresszív metalban utazó Mindfields Factory fejelje meg az estét.

Mindfields Factory & Aviator & Overcast

http://www.mindfields.hu

http://aviatorzenekar.hu

http://overcast.uw.hu/main.htm

Kapunyitás: 19 óra

Belépő: 600,-Ft

2009.07.18. szombat

Az állításuk szerint cynic rock stílusban utazó Vaktöltény csapata nyitja a szombat estét. Koncertjeik alapján most is őrült produkció várható. Majd „pihenés” gyanánt az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Karaoke Show következik hajnalig. Ez utóbbi szórakozásban Shady hathatós közreműködésére számíthat az énekelni vágyó közönség.

Vaktöltény & Shady Karaoke Show

http://vaktolteny.uw.hu/

Kapunyitás: 19 óra

Belépő: 990,-Ft (amelyben egy ital ára is benne foglaltatik)

Kapunyitás: 19 órakor! „Záróra”: 5 órakor!

Megosztás
Előző cikkImpresszum
Következő cikkBKV Vlillamos vezetői vizsga