A Continoom 2014-ben alakult, Schrott Péter vezetésével, akinek a neve sokaknak ismerős lehet, hisz ő a Tűzmadár zenekar frontembere is, illetve 2013-ban a The Voice-ban is láthattuk, ahol Magyarország legjobb rock hangjának kiáltották ki. Ám a Continoom nem egy átlagos rockbanda, ahogy azt elsőre sokan hihetnék, ugyanis a különböző zenei stílusokat olyan újszerűen keverik, hogy abból egy igazán érdekes, fúziós zene keveredik, amiben mindig találsz valami új elemet, valamit, ami más. Természetesen a puskaport sem lehet kétszer feltalálni, ám ők mégis tudják úgy elegyíteni a metált a dubsteppel, hogy mindenki által emészthető maradjon, sőt élvezhető legyen, a színpadon pedig ugyanazt az élményt tudják nyújtani, mint a feltételeken, így mégiscsak garantált az a robbanás, amitől eszedet veszted.

Hallgatod és rájössz, hogy ez több, mint jó, hisz nem a jól bevált recepttel dolgoznak, hanem mernek valami újat, valami mást, valami előre mutatót csinálni, ami megragadja az embert. Több saját daluk mellett feldolgozásokat is hallhatunk tőlük, a holnapi koncerten például biztosan el fogják játszani Avicii: Hey brother című számát, de Nicole Scherzinger: Poison-ját is új köntösbe bújtatták már.

 

Akinek ma estére nincs programja, annak nagyon tudjuk ajánlani, hogy látogasson el a BackStage Pubba és nézze meg a Continoom-ot élőben is.

Időpont: 2016. június. 4. (szombat), 20:00
Helyszín: BackStage Pub
Cím: Városligeti fasor 44.
Beugró: 999 Ft
Facebook: https://www.facebook.com/continoom
Instagram: https://www.instagram.com/continoom