Játszottál a Tony Hawk Pro Skater 3-mal? Csíped a Jackasst vagy Bam Margerát? Akkor biztos, hogy találkoztál már a CKY zenekar nevével. Nincs olyan deszkás, aki ne tombolt volna a 96 Quite Bitter Beings című dalra. Az idén huszonegyedik szülinapját ünneplő amerikai banda most először a története során Magyarországra is ellátogat. így július 22-én lehetőségünk nyílik betekinteni a post-grunge, stoner metal és skate punk elemeket vegyítő zenekar munkásságába. Abban biztosak lehetünk, hogy a trió az öt albumuk legjobb dalaival fog meglepni minket a Kék Yuk színpadán. Amennyiben éled a groove-okat, a húzós riffeket, akkor mindenképpen érdemes lenézned a bulira.

Július 22-én a Kék Yukba jön a CKY, hogy bemutassa karrierjének legjobb dalait. A 2017-es The Phoenix-szel kalandozó, egyébként öt teljes értékű anyaggal rendelkező, immár több, mint két évtizedes múltra visszatekintő csapat június elejéig három tagot számlált, de Chad I Ginsburg és Jess Margera mellől Matt Deis ismét távozott, hogy a családjára koncentrálhasson.

A CKY, vagyis Camp Kill Yourself afféle hardcore-metal-punk zenekar, melyet 1994-ben alakított meg Deron Miller és Jess Margera, ekkor még Foreign Objects néven. 1997-ben változtatták meg nevüket. Rengeteg filmben, játékban hallható a zenéjük, többek között a Jackass fimekben, Bam Margera sorozataiban, a THPS3 számítógépes játékban és a Resident Evil : Apokalipszis-ben is.

CKY (USA)
+ Antal, VolumeFeeder

Jegyárak: elővételben a Tixa.hu rendszerén keresztül 2.000 Forint
a helyszínen 3.000 Forint

Kapunyitás: 19:30 | Start: 20:00

A koncert Facebook oldala