cm090725flyerA rock rajongói már várják a hétvégéket, hiszen tudják, hogy a Crazy Mama Music Pub színpadán mindig történik valami! A soron következő alkalmak is nyújtanak izgalmakat, élményeket, sőt meglepetést is! Pénteken három tehetséges banda, elsőként a Virtus, majd a Crossfire, végezetül pedig a Twister csap a húrok közé. Szombaton, egy eddig a repertoárban még nem szereplő Deep Purple nótával tér vissza törzshelyére a Cry Free, ezúttal a feltörekvő Rubicon zenekart hívták vendégül.

2009.07.24. péntek

Kovács Attila énekes neve nem ismeretlen a hazai rock rajongók körében, hiszen ha csak az Edda gitárosának Alapítvány projektjét említjük, már mindenkinek felsejlik a minőségi vokál. Attila a péntek este főbandájának frontembere. A Twistert a nagyszerű gitáros és kitartó muzsikus, Szávai Gergő hívta életre 2007 májusában. A csapat több változáson is átküzdötte magát, s most minden energiájukat az új dalokba és egy nagylemez elkészítésébe fektetik. Produkciójukat a Crazy Mama közönsége számára már ismerős Crossfire és a Virtus legénységének koncertjei előzik meg. Rock lesz a javából, ahogy azt már megszokhattuk!

Twister & Crossfire & Virtus

http://www.twistermusic.hu

http://crossfire.hu

http://virtusband.hu

Kapunyitás: 19 óra

Belépő: 990,-Ft (amelyben egy ital ára is benne foglaltatik)

2009.07.25. szombat

Rendkívüli népszerűség övezte a Cry Free felhívását, miszerint szavazást kezdeményeznek, hogy mely Deep Purple szerzemény kerüljön újdonságként a már eddig ismert dalok mellé. A legtöbb voks a legendás banda ’72-es Fireball albumának rejtett gyöngyszemére, a Fools című nótára érkezett, így alig két héttel a szavazás lezárását követően, elsőként a Crazy Mama színpadán csendülnek fel a kedvelt dallamok, 15 ritkaság és klasszikus társaságában. A Cry Free ezúttal is hívott vendéget, az invitációt a Rubicon fogadta el, akik 2003 óta zenélnek, ám munkájuk csak tavaly érett be igazán. Sok tagcsere okozott fejtörést (többek között Tóth Attila, a Társulat Tordája is soraikat erősítette) 2008 óta azonban gőzerővel áldoznak az igényes rock zene oltárán.

Cry Free & Rubicon

http://www.cryfree.hu/
http://rubiconrock.hu/

Kapunyitás: 19 óra

Belépő: 990,-Ft (amelyben egy ital ára is benne foglaltatik)