A hétköznapokból az ismeretlenbe repít Homeward Bound című, bemutatkozó dalára készített videoklipjében Hajba Áron, aki ARONS Land Cargo Co. név alatt kezdett szólókarrierbe, miután tavaly távozott a Jazzékiel zenekarból. A Jakab Péter rendezte, hangulatos utazós videó a decemberben megjelenő Always Closer Never There című nagylemezt vezeti fel, amelybe Áron november 2-i debütáló koncertjén nyújt mélyebb betekintést.

A hétköznapok szürkeségéből, a megszokottból történő kiszakadás hangulatát idézi meg az ARONS Land Cargo Co. bemutatkozó, Homeward Bound című kislemezéhez forgatott videó. A Klinik gondozásában, Kovács-Szerján Kristóf főszereplésével készült klipet Jakab Péter (a Jazzékiel zenekar frontembere) készítette, de cameoszerepben feltűnik benne Áron korábbi zenekarának egykori alapítótagja, Molnár István is.

A néhány ponton az Into the Wild (Út a vadonba) című filmet idéző idealista képsorokkal kapcsolatban Hajba Áron elmondta: „Az a jó, hogy ebben a klipben – ahogy a lemez dalaiban sem – nincsen semmi trükk. Mire elkészült a videó, a benne ábrázolt utazást és a normális életből való kiszakadást – ha nem is pontosan a filmben látható módon, de – valóban átéltük. Ettől bujkál egy olyan természetesség benne, ami, úgy hiszem, nem csak a mi számunkra érzékelhető. A főszereplővel és a rendezővel forgatás során nagyon sokat utaztunk és rengeteg élményt besöpörtünk a lelki fotóalbumunkba”.

Az ARONS Land Cargo Co. szeptember végén megjelent kislemezét és a most bemutatott videoklipet decemberben követi az Always Closer Never There címre hallgató nagylemez. Az első album dalait először november 2-án, a Madách téri Központban játssza el Áron. Bemutatkozó koncertjén – ahol a Homeword Bound vinyl kislemezen is megvásárolható – Kristóf Norbert, valamint Pető Szabolcs (Junkie Jack Flash) lesznek a vendégei.

A 2016-ban, frissen alakult Klinik fiatal zenészek, producerek és grafikusok közösségeként a labelhez tartozó művészek munkáját segíti lemezeik gondozásával, kiadásával, szervezéssel és PR-ral. Hajba Ároné mellett jelenleg a Jazzékiel, az Anton Vezuv, a Musica Moralia és a Deadmen következő produkcióin dolgozik.