Május közepén adtunk hírt arról, hogy Your Wish Is My Command címmel új dalt rakott össze a legendás KISS. Ez a hír akár egy újabb album előszele is lehetne, amit Gene Simmons nem is tagad, ugyanakkor a bandavezér ezúttal is kihangsúlyozta, semmi nem ösztönzi, hogy új albumot adjanak ki, pláne úgy, ha a galád rajongók ingyen letöltik azt az internetről.  Pedig a megelőző két album egész jól fogyott, hiszen a 2012-es ’Monster’ harmadik volt a Billboardnál, a 2009-es ’Sonic Boom’ pedig második. Ennél feljebb Kiss-album még nem jutott a magazin lemezlistáján.

Gene Simmons ugyanakkor a Glasgow Live-nak arról nyilatkozott, hogy a korukból adódóan szép lassan a KISS-nek le kell állni a folyamatos turnézással.

„Több mint húsz kiló kosztümöt viselek magamon, 15 centis magas sarkú cipőben pásztázom a színpadot, tüzet köpök, koncert közben repülök a levegőben, és még sorolhatnám. Ha Bonónak vagy Mick Jaggernek, akiket mind nagyon szeretünk, így kellene nyomulni a bulikon, egy óráig sem bírnák, fizikailag nem lennének rá képesek. Belegondolva okosabb lenne úgy csinálnunk nekünk is, mint a U2-nak vagy a Stonesnak: felvenni egy tornacsukát és egy pólót, akkor minden kényelmesebb lenne. De mi a KISS tagjaiként kénytelenek vagyunk a keményebb utat járni. Sajnos azonban be kell látnunk, a hetvenes éveinkben már nem nagyon leszünk képesek erre. Ez pedig hamar eljőn, és most 67 éves vagyok. Néhány évig még csináljuk, és ha úgy látjuk, itt az ideje befejezni, befejezzük. Méghozzá úgy, ahogy kell, egy nagy partival. Szerintem valami olyasmit csinálunk majd, amibe az egész bolygó beleremeg: valami nagyot, globálisat, még az is lehet ingyenessé is tesszük.”