Új lemezen dolgozik a budapesti technikás death metalt játszó Kill With Hate. A 2007-ben alakult banda szinte azonnal berobbant a hazai underground vérkeringésébe. 2008-ban készítettek egy demót, de azzal még éppen csak megmutatták létezésüket, viszont a 2010 tavaszán kiadott bemutatkozó EP, az Evilution Of The Beast már egy vérprofi minőségi anyag volt. Koncertek terén is roppant aktívnak bizonyultak. Többek között olyan neves bandák vendégeként is felléptek már, mint az Origin, a Job For A Cowboy, az Aborted, a Black Dahlia Murder vagy a Cannibal Corpse. Nem csoda, hogy ezek után felkeltették a kanadai PRC Music kiadó embereinek figyelmét is, így a Voices Of Obliteration címmel 2012 végén megjelent debütáló nagylemez 2013. április 16-án a PRC Music gondozásában világszerte is kapható lett.

A debütáló nagylemez óta sok víz lefolyt a Dunán. 2015 májusában Hartvig Márton gitáros kilépett, a közös korszakot pedig egy Grief címre keresztelt, két dalt tartalmazó EP-vel zárták le. Az EP a korszak lezárása mellett megnyitott egy új időszakot is, hiszen a Kovács Attilával kiegészült Kill With Hate javában írja a második nagylemez dalait, az album pedig …Into Oblivion címmel őszre várható. A keverési munkákat az Omega Diatribe gitárosára, Hájer Gergőre bízták, előzetes dalként pedig a Rebellion már tesztelhető.

A Kill With Hate a nyár folyamán több helyen is elcsíphető élőben: július 8-án az A38 Hajón lépnek az amerikai The Black Dahlia Murder és Full Of Hell társaságában, július 15-én a Rockmaraton Fesztiválon, július 27-én pedig a holland Korpse vendégeként játszanak a Dürer Kertben, és van néhány egyelőre be nem jelentett dátum is.