Shadow Theory címmel április 6-án jelent meg az új KAMELOT lemez, ennek turnéja pedig ősszel Európát is eléri, a körúthoz különleges vendégeként a szintén friss albumos LEAVES’ EYES csatlakozik. A budapesti állomásnak október 9-én a BARBA NEGRA ad otthont.

A “The Shadow Theory” című új Kamelot album a 2015-ös “Haven” folytatása, amit Sascha Paeth producerrel rögzítettek, az anyag maszterelését pedig Jacob Hansen végezte. A lemezen újból szerepelnek vendégek is, Lauren Hart énekesnő a Once Humanből, valamint a Beyond The Black énekesnője, Jennifer Haben, viszont az albumon már nem játszik Casey Grillo dobos, akinek a helyét a Firewindből ismert Johan “Jo” Nunez vette át. Ez a banda harmadik lemeze, amit Tommy Karevik énekessel készítettek el, aki Roy Khant váltotta a zenekar élén. Megérkezett a csapat friss klipje, amit az Amnesiac dalhoz forgattak.

A Leaves’ Eyes szintén idén hozta ki új lemezét, a Sign of the Dragonhead a zenekar hetedik stúdióalbuma, és az első, amelyen nem Liv Kristine énekel, hanem a két éve őt váltó finn Elina Siirala.

Jegyárak:
5999 Ft – limitált early bird
6999 Ft – május 31-ig
7999 Ft – június 1-től október 8-ig
8999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Facebook esemény

Jegyek