A dán származású dallamrocker Junkyard Drive október 22-től a svéd Eclipse vendégeként járja be Európa jelentősebb klubjait, ennek apropójaként Home címmel egy zsír új dalt tettek közzé. Annyira belelkesedtek, hogy klipet is készítettek a dalhoz.

Ezt megelőzően a Junkyard Drive június közepén, Michael Jackson halálának 10. évfordulója alkalmából mutatott be egy feldolgozást. A banda ezzel a felvétellel tette le tiszteletét Michael Jackson zenéje, és az általa a modern könnyűzenére gyakorolt hatása előtt.

A választás azért esett a They Don’t Care About Us című számra, mert sokan ezt tartják Michael Jackson leginkább időtálló, legjelentőségteljesebb és legerősebb nótájának – arról nem is beszélve, hogy rendkívül jól hangzik valódi rock-változatban.

A feldolgozást – ami nem kerül fel albumra, hanem önálló kislemezdalként jelent meg – a koppenhágai Medley Stúdióban rögzítették, Soren Andersen (Glenn Hughes, Mike Tramp, Phil Campbell, Electric Guitars, stb.) producer társaságában.

A Junkyard Drive együttest Dánia- és Nyugat-Európa-szerte már korábban is jól ismerte a lelkes rocker közönség, de nemrég eljött az idő, hogy a világ többi táján is bemutassák energikus, fiatalos zenéjüket. A dinamikus élő performanszaikról híres Junkyard Drive együttes 2016-ban megkötötte első lemezszerződését; mégpedig a neves Mighty Music Records-szal. A banda ezt követően pedig megmutatta a világnak, mire képes, amikor mindent belead abba, amiért a zenészek élnek: 2017 elején megjelent ugyanis első albumuk, a Sin & Tonic!

Néhány sikeres turnét követően nemrég ismét stúdióba vonult a banda. Hasonlóan a debütáló Junkyard Drive albumhoz, a második nagylemezt is a híres hangmérnök, Soren Andersen (Glenn Hughes, Mike Tramp, Dead Dasies, Jesper Binzer, Electric Guitars) producer közreműködésében rögzítették, a koppenhágai Medley Stúdióban.

A csapat 2018. szeptember elsején adta ki új, Black Coffee című stúdióalbumát, a helyi Mighty Music Records révén. Az albumra 11 hard rock-himnusz került fel. A Junkyard Drive ezekkel a szerzeményekkel mutatja be, milyen sokat fejlődött a megalakulás és az előző lemez óta. A Mighty Music 2018. szeptember 1-én jelentette meg az új lemezt.