A Los Angeles-i hard rock színtér egyik veterán csapata, a Love/Hate debütáló lemeze, az 1990-es Blackout In The Red Room annak idején a Billboard 154. helyén végzett. ‘Why Do You Think They Call It Dope?’ című slágerüket pedig rendszeresen játszotta az MTV. 1992-ben Wasted in America címmel jelent meg második stúdiólemezük – ennek promótálása végett Jizzy Pearl énekes saját maga vállalt több nyilvános megbotránkoztatást is. Ezek közül az egyik volt, amikor az énekes sikeresen felállított egy keresztet a Hollywood-tábla előtt, és felmászott rá. A botrányos frontember nem sokkal ezután kilépett a bandából, és csatlakozott az L.A. Guns-hoz, viszont később ismét újjáalakította a Love/Hate-et, melynek második “inkarnációja” akkor ért véget, amikor Pearl átigazolt a Ratt-hez. A Love/Hate utoljára 1999-ben adott ki lemezt, de a Let’s Eat is inkább csak egy Jizzy Pearl szólóanyag volt, majd miután a Ratt élére visszatért Stephen Pearcy, a Love/Hate is aktivizálta magát. Rendszeresen felbukkantak Európában, hol Jon E Love gitáros sorakozott fel Jizzy mellé, hol a másik két tag, a basszer Skid és a dobos Joey Gold.

Némi szünetet követően újra mozgásba lendültek, de túlzás lenne azt állítani, hogy a Love/Hate visszatért, mert a 2014. január 13-án megjelent Crucified albumon csupán Jizzy Pearl énekes szerepel a régi formációból. Ez pedig rendesen kiakasztotta az ex-gitáros Jon E Love-ot, aki a Facebookon küldte el melegebb éghajlatra a frontembert és azt is hozzátette, hogy ezt nem hagyja annyiban, be fogja perelni Pearl-t, ha valóban Love/Hate néven jelenteti meg a lemezt. Úgy látszik, hogy a perrel való fenyegetőzés megtette a hatását, ugyanis kiderült, hogy a Crucified valójában nem nagylemez lett, csupán egy hat dalt tartalmazó EP, emellett Jizzy Pearl úgy döntött, hogy 2014 márciusában a Love/Hate még lenyomja a meghirdetett brit turnét, utána azonban feloszlatta a csapatot, mert szerinte sem mentálisan, sem anyagilag nem éri meg vitatkozni a régi zenésztársakkal.

Jizzy Pearl ezt követően már a Quiet Riot dolgaira koncentrált, mivel ott is megfordult egy darabig, All You Need Is Soul címmel május 11-ém azonban már egy új szólólemezzel örvendezteti meg a kitartó híveit. Az album címadó dala már tesztelhető is.

Jizzy Pearl – All You Need Is Soul
(Május 11 – Frontiers)

01. You’re Gonna Miss Me When I’m Gone
02. Comin’ Home To The Bone
03. High For An Eye
04. All You Need Is Soul
05. House Of Sin
06. Mortified
07. Frustrated
08. When The Devil Comes
09. You Don’t Know What It’s Like
10. It Doesn’t Matter
11. Little Treasures
12. Mr Jimmy