A mai napon nemcsak az Ivók ünneplik névnapjukat, hanem hivatalosan május 19 az apák napja is. Sokan ezen a napon ünneplik az édesapákat. A jeles alkalomból a Hooligans együttes is ma mutatta be az Apám című új dalát és a hozzá készült klipet. A Hooligans május 27-én a Barba Negra Trackben lép fel. A novemberi Aréna koncertig a csapat már nem játszik Budapesten. A Trackben a Dorothy lesz a Hooligans vendége.

Csipa:

“Mindannyiunknak megvan a saját története, ami az édesapánkhoz köthető. Ezúttal fontosnak tartottuk, hogy egy dal formájában megemlékezzünk róluk, akkor is, ha velünk vannak még, pláne, ha már elvesztettük őket”

Tibi:

“Már a stúdióban futkározott a hideg a hátunkon, reméljük, hogy mindenkiben elindít egy olyan érzést, ami még közelebb hozza az édesapjához.”

Endi:

“Gyakorló apukaként teljesen mást jelent nekem ez a dal, hiszen nem csak a fateromat juttatja eszembe, hanem azt is, hogy talán majd a lányaimnak is fontos mondanivalót sikerült dalba öntenünk.”

Zsolti:

“Hála az égnek, hogy bármikor felhívhatom édesapámat és remélem, hogy büszkék ránk amiatt amit elértünk az eddigi életünkben. Ez a dal egy nagy kapocs lehet minden apa-gyermek kapcsolatában.”