Picit több mint tíz éves pályafutása során 2014. november 19-én először érkezett Magyarországra a modern rock megkerülhetetlen Los Angeles-i alakja, a Hollywood Undead! Az Akváriumban természetesen teltház fogadta az élőhalottakat. Stílszerűen V címmel október 27-én jelenik meg a banda ötödik nagylemeze. A banda hangzását leginkább olyan, első pillantásra össze nem illő stílusok alkotják, mint a rap, rock, nu metál és az indusztriális zene. Számaik, ütemeik magával ragadóak, egyszerűen képtelenség ritmusos fejrázás nélkül hallgatni őket. Az új albumról elsőként a California Dreaming című dal látott napvilágot, hivatalos videoklip formájában.

A Hollywood Undead szeptember 30-án indul észak-amerikai lemezbemutató turnéja, a ‘V’ promóciója keretében, a Butcher Babies társaságában. A körút első állomása a Louder Than Life fesztivál lesz. Az összes dátum és állomás listája itt érhető el.

A Hollywood Undead története nem hosszú, ám annál sikeresebb. 2005-ös megalakulásuk után három évvel adták ki első lemezüket (Swan Songs), ami Amerikában rögtön nagy siker lett. A bemutatkozó korongot még kettő követte (American Tragedy, Notes From the Underground), amik már nem csak a tengeren túl, hanem szerte a világon nagyot szóltak, több tízmilliós példányban fogytak, így egy csapásra mindenhol megismerték, minek a rövidítése a H.U. A hollywoodi élőhalottak különlegessége, hogy mindegyik tagja álnevet használ, és fellépéseik alkalmával különböző maszkokat viselnek.