2015. június 7-én a Barba Negrában lépett fel a Pantera egykori dobosa,Vinnie Paul által alapított, groove metalos Hellyeah (a buliról ITT olvashattok). A texasi bandát 2006-ban keltette életre – a testvére és muzsikustársa, Dimebag Darrell 2004-es tragikus halála után a muzsikáláshoz visszatérő – egykori Pantera és Damageplan dobos, Vinnie Paul, valamint a Mudvayne énekese, Chad Gray.

Június 22-én aztán az egész zeneipar gyászba borult, ugyanis tragikus hirtelenséggel, 54 éves korában hunyt el a Pantera, a Damageplan és a Hellyeah dobosaként ismert Vinnie Paul. A zenész halálát dilatitív kardiomiopátia okozta, ami a szív bal kamrájának megnagyobbodásával és elvékonyodásával, valamint a pumpafunkció gyengülésével jár.

Vinnie Paul-t június 30-án helyezték örök nyugalomra egy egyedi tervezésű KISS koporsóban, amelyet Gene Simmons és Paul Stanley ajándékozott a családnak. A dobost jellegzetes kalapjában, cipőjében és flanel ingjében temették el testvére, Dimebag Darrell és édesanyja, Carolyn mellé.

Nem sokkal a halála előtt Vinnie Paul még feldobolta a Hellyeah hatodik albumának témáit a Las Vegas-i The Hideout stúdióban, a zenekar pedig egy Hálaadás-napi üzenetben hozta nyilvánosságra, hogy 2019-ben kijön majd az utolsó Hellyeah album. Akárcsak a 2016-os Unden!able lemeznél, a hatodik és egyben utolsó Hellyeah albumnál is Kevin Churko dolgozott a bandával producerként.