A Cold Coffeee című dalhoz készült el a 2016-ban alakult debreceni Gate69 új videoklipje. Ez a szám a 2018 februárjában megjelent bemutatkozó EP-n szerepelt, a Hungry-n, április óta pedig új dobosa van a Gate69-nak, Balogh Soma. Somát, a debreceni Lilla Téri Általános Iskola és a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzenei Képzési Központjának 14 éves tanulóját egy ország ismerte meg és zárta a szívébe 2016-ban a TV2 Kismenők című műsora kapcsán.

 A Gate69 egy 2016-ban alakult, debreceni alternatív rock zenekar, ahol keveredik a punk-rock, a stoner-metal és a post-grungre. Energetikus, a közönséget garantáltan megmozgató műsoraikról lettek híresek lokálisan, majd megyei szinten, de az ország számos részén koncerteztek már.

Első anyaguk, a „Hungry” című EP 2018 februárjában jelent meg. Jól tükrözi a zenekar színes zenei- és szarkasztikus szöveg világát, illetve az emészthetően tálalt keményzene fogalmát. A lemezen szereplő 5 dal mellett rengeteg saját dal van még, melyek lépésenként kerülnek majd felvételre.

A zenekar 2019 nyarán ismét stúdiómunkálatokba kezdett, a dalokhoz videóklipeket is készítenek. Megint egy új arcukat tervezik megmutatni, ősszel pedig turnét terveznek az újonnan megjelenő anyagokra és a Hungry-ra alapozva. Az aktuális formáció a valaha volt legerősebb a zenekar életében.

Jelenlegi felállás:
Gyarmati Dominik – gitár, ének
Brenner Károly – basszusgitár
Balogh Soma – dobok