Régi naplóm címmel egy szöveges videó segítségével tette közzé új lemezelőzetes dalát a budapesti Evolette zenekar. A Pánik című debütáló lemez megjelenését 2020 közepére tervezik a srácok. Az ötösfogat modern és dallamos metalt játszik, a legfőbb hatásaik közé pedig olyan csapatokat sorolnak, mint a Periphery, az Asking Alexandria, a Don Broco, a Bring Me The Horizon vagy az Erra.

„A 2020-ban megjelenő PÁNIK nagylemezről jelentettük meg harmadik dalunkat, “Régi naplóm” címmel, melynek témája egy beteljesületlen, ám látszólag mégis beteljesülő szerelemről szól. A szöveget próbáltuk úgy megírni a dalhoz, hogy teljesen más élethelyzetekre is kivetíthető legyen mind a mondanivaló, mind a hangulat, így valaki (a visszajelzések alapján is) teljesen mást képzel bele a dalba, mint aminek mi megálmodtuk, és pontosan ez volt a cél.

Nem volt tervben, hogy ez a dal napvilágot lát a lemez kiadása előtt, azonban a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel szerettünk volna mi is publikálni valami újat, mivel így az utolsó stúdiózásunk is sajnos pár hónapot csúszik. Ennek ellenére remélhetőleg 2020 harmadik negyedévében napvilágot láthat az első nagylemezünk.

A szövegvideót egyébként az énekesünk, Táborosi Márk készítette, a hangfelvétel pedig a NO SILENCE SOUND STUDIO-ban készült.”