A hírt az Omen weboldalán találtam (www.omen.hu), szóval kísérletező kedvű és torkú röfferek figyelmébe ajánlom!Folytatjuk tíz éve (ki)tartó énekes-keresésünket…:o(Három éves közös munka után különválnak útjaink Gubás Tibitől.A különböző pletykák elkerülése végett az ok(ok) a következő(k):

“Saját állítása szerint képtelen megtanulni a dalszövegeket. (?) Ezért “súgógéppel” jártunk-keltünk, amit még csak-csak kényszerűen de elfogadtunk, az viszont mégis csak túlzás, hogy utolsó koncertünkön, (kb. a felénél) bedöglött az a fránya gép, és a bulinak ezért vége lett… Na ennél a résznél, – és sok hasonló blamázs miatt – besokalt a csapat, mert úgy érezzük, hogy ennél lejjebb már nem vezethet az út…:(Nem tudunk fejlődni, továbblépni, pedig mindannyiunk szívügye, és lételeme ez a zene.Tibinek ezúton is kívánunk sikereket a további pályafutásában!Szóval énekest keresünk…, (van ám egy titkos favoritunk!:)) és várjuk a jelentkezők rövid életrajzát, fotóját, esetleg max. egy nótás hangfelvételét az info@omen.hu címre!A későbbiekben meghallgatást tervezünk, amelyekből rövid video-részleteket a weboldalra is felteszünk, és várjuk véleményeteket, szavazataitokat.Döntsétek el Ti, hogy ki legyen az énekes! Üdv! Omen”

Érdekesség, hogy tavaly ősszel Gubás Tibi és az Omen útjai egyszer már elváltak egymástól, így a november 5-i segélykoncerten Kalapács József segítette ki a csapatot. Később aztán Tibornak és a zenekarnak sikerült rendezni a dolgokat, így újra visszatért a csapatba, és folytatták a munkát. Kérdés, a mostani döntés véglegesnek számít-e.