Új dallal és klippel jelentkezett a debreceni Emma Undressed zenekar, a Felhő a készülő Léleklakat lemezük második előfutára. A klipet ezúttal is a Rózsa Produktum stábjával forgatták. Ez már a csapat második klipes dala Mesivel, azaz Tordai Emese énekesnővel.

A dal a céljaink eléréséről, a korlátaink legyőzéséről szól. Egyre többször szembesülök azzal, hogy valaki mindig csak panaszkodik és siránkozik, miközben szinte semmit sem tesz, hogy javítson a helyzetén. Amikor pedig az ember tanácsot ad, vagy próbál segíteni, akkor meg jönnek a kifogások és a nagy megmagyarázások, hogy az úgy miért nem jó. Szerintem lehet ölbe tett kézzel várni, hogy jobb legyen, vagy lehet tenni érte, és ha az ember igazán akarja, akkor előbb-utóbb eléri, amit szeretne.

Ez amúgy a 2. klipes dal a közelgő új lemezünkről, ami a Léleklakat címet viseli, egyben Mesi 2. dala is a zenekarral (augusztusban jelent meg az Engedd el. Jövő év elején pedig jön a harmadik klip is, aztán meglátjuk, hogy a többi dalt is egyesével tesszük-e közzé, vagy egyben az egész albumot.

A dal felvétele és keverése saját munka a BearSound fantázianévre keresztelt házistúdióm keretében, a klipet pedig a Rózsa Produktum készítette, ahogy az Engedd el-t és több más klipünket is. A forgatásra november végén a debreceni Dance Universe tánciskola egyik tánctermében került sor, egy héttel a zenekar 5. születésnapi koncertje előtt, így felfogható ez a klip egy kis utólagos születésnapi ajándéknak is tőlünk.  Egy kevés ötletelés után arra jutottunk a zenekarral, hogy igyekszünk egyszerűre venni az egészet, és ha már a címe Felhő, akkor olyan környezetet teremtünk, mintha egy felhőben zenélnénk.

Rózsa Gábor (rendező, vágó – Rózsa Produktum) szavaival élve:
Kristály tiszta volt a feladat, mely így szólt: “fényesen, teljesen fehérben, füstben úszva akarnánk a klipet a zenekarral.” – így hát vittük a fényeket és a füstgépet, és nemes egyszerűségében felvettük a dalt. Hogy milyen hatást vált ki, azt a néző tudja már. Kicsit olyan, mint az üres fehér vászon, melyet a hallgató a dal által kapott saját érzéseivel fest ki.