Magyar nyelven, nyers death metal riffek és súlyos doom/groove szólamok kíséretében új dallal és szöveges videóval jelentkezett a nyírbátori DROW; az “Unh:ly II. / Hitetlen” az első hírnöke a júniusi HammerWorld Magazin CD mellékleteként megjelenő “Unholy” EP-nek.

DROW – Unh:ly II. / Hitetlen
(Hivatalos szöveges videó)




Szabó Szabolcs énekes osztott meg pár infót az új dalról és a zenekarról:
“Elkészült a vadonatúj Drow EP, és alig várjuk, hogy hallhassátok! Hatalmas dolog számunkra, hogy ennyi emberhez eljuthat a zenénk a Nail Records gondozásában.  Tagságban és zenében is változott a zenekar az utóbbi három évben, de a mostani felállás nagyon markáns. Igazán jól mennek a dolgok, nagyon jó a hangulat. Az EP anyaga is nagyon fesztelen hangulatban, könnyen állt össze és a felvételek is lazán zajlottak. Nagy köszönet érte Kovács Balázs úrnak és a Jajj Stúdiónak Mátészalkán! 

A “Hitetlen”-t választottuk ki a négy dalból promó célra. Talán mert ez a legdirektebb. Célratörő, kompromisszumok nélküli. A szövege a nyomorról, kilátástalanságról szól. A mélyen tengődőknek nem nyomod le a torkán a vallást. Ők már nem bíznak se istenben, se emberben. Szélmalomharc a mindennapokkal, a túlélésért. Ennyi. Hallgassátok, szeressétek! Eljön hamar az a június. \m/”