Epidermis címmel tavaly októberben jelent meg a debreceni black/death metal vonalas Dim Vision első nagylemeze. Tavasszal rendesen meg is koncerteztették az új dalokat (a májusi debreceni bulijukról ITT írtunk). Örömüket azonban beárnyékolja dobosuk, Varga „Sebõ” Sebestyén kilépése. A lekötött bulikat még lenyomja velük, de arról, hogy a nyári fesztiválos fellépéseken ki fog dobolni a bandában egyelőre nem tudni. Olyan dobos jelentkezését várják, aki úgy érzi meg tudná állni a helyét a bandában! Jelentkezni a 06702743492-es telefonszámon és a dimvisionband@gmail.com vagy a dimvision@freemail.hu e-mail címen lehet.

DIM VISION 2000-ben alakult Debrecenben. (Dust néven kezdtek koncertezni, a névváltásra 2002. elején került sor). Az első felállást Suta Bence – ének, basszusgitár, Lukács Máté – gitár, Varga Sebestyén – dob, Goyo – gitár, Ványi Lajos – gitár alkotta. Már ebben az időben is születtek saját számok, de ezek soha nem kerültek felvételre. Zenéjük leginkább a death metalhoz áll közel, de látókörük nem szűkül be kizárólag erre a stílusra.

A From Dust… a zenekar első demója, a felvétel 2002. decemberében készült. Az anyagra nagyon sok pozitív és bíztató visszajelzés érkezett. A zenekarból a felvétel után távozott Ványi Lajos gitáros aki később, a Raventor tagja lett. A Dim Vision négy taggal, teljes erőbedobással folytatta a munkát. Suta Bence basszusgitáros poszton kisegítő tagja lett a Neochrome zenekarnak (2005 nyár végéig). Később néhány koncerten Lukács Máté gitáros is kisegít náluk.

2004 tavaszától kezdve folyamatos a koncertezés az országban a debreceni Choose Your Path zenekarral. Amerre felléptek, koncerteken, fesztiválokon sokan megjegyezték nevüket, a magyarországi metal undergroundban már ismerősen cseng a nevük.

A 2004-es év legfontosabb pontja azonban, hogy végre elkészült a második Dim Vision demo/EP, melynek a címe Aether. Ez a 3 számos hanganyag hűen tükrözi, milyen irányban fejlődött tovább a zenekar, gyorsabb és komplexebb számok születtek. Az Aether-ből mindössze 150 darab készült, főleg promóciós célra. A munka azóta sem állt meg, folyamatosan készülnek az újabb számok! 2005-ben lehetőség is adódott, hogy a Watch My Dying Klausztrofónia turnén előzenekaraként szerepelhessenek. Folyamatosan érkeznek az első visszajelzések a második demóval kapcsolatban, a fogadtatása hasonlóan pozitív, mint az első anyagé. A Stygian Shadows fanzineban Dávid Lászlónál, az év demója minősítést kapták. Nyár elején tervbe van véve egy nagylemez felvétele, melyen szerepelni fognak az Aether demó/EP tételei is.

Az Epidermist első nagylemezüket hosszas egyeztetések után 2005. augusztus végén kezdték el fölvenni. Közel két hét folyamatos munka során rögzítették a dobokat, a gitárok nagyrészét és a basszust. A munkát csak decemberben folytatták, ekkor megtörtént a szólók és az ének rögzítése is. Az anyagot Goyo editálta, Vee (Neochrome) keverte és Csatáry Attila maszterizálta a Track Master stúdióban. Az Epidermis hivatalos megjelenésének dátuma 2006. október 9. Szerzői kiadásban jelenik meg a HammerWorld segítségével országos terjesztéssel.