DEPRESSZIÓ zenekar történetének legsikeresebb nyitását produkálta a szeptemberben megjelent “Nehéz szó” című új album, ami kevesebb, mint 3 hónap alatt érte el a platinalemez státuszt. A lemezbemutató turné tavaly őszi szakaszának legtöbb koncertje teltházzal zajlott le, tehát már nagyon lelkesen készül a zenekar a tavaszi folytatásra.

A rajongók és a szakma is azt az egybehangzó visszajelzést adta számunkra, hogy az utóbbi idők legerősebb Depresszió lemezét készítettük el. Ez a koncertek látogatottságán is meglátszott, mert az eddigi legsikeresebb szezonunkat zártuk. Nagyon örülünk ennek a fogadtatásnak, és bízunk benne, hogy a tavaszi turné is ilyen örömteli lesz. A műsor felépítésében törekedtünk arra, hogy extra tartalommal tudjunk szolgálni. Ahol csak belefér a műsoridőnkbe, ott a Nehéz szó mind a kilenc dalát eljátsszuk, valamint egy összeállítást az elmúlt 20 évünkből. Különleges vendégként az egyre népszerűbb Dorothy zenekar csatlakozik hozzánk.” – foglalta össze Halász Ferenc énekes, gitáros az aktualitásokat.

A tavaszi turné állomásai:
depressziomusic.hu/koncertek 
www.facebook.com/depressziomusic/events
03.07. Székesfehérvár – FEZEN Klub
03.13. Gödöllő – Trafo Club
03.20. Nyíregyháza – Club Hollywood
03.21. Szentes – Művelődési Központ
04.11. Békéscsaba – Csabagyöngye Kulturális Központ
04.18. Sopron – GYIK Rendezvényház + Moby Dick
04.24. Kaposvár – Hang-ár Music Club
04.25. Keszthely – 512 Club
05.08. Egervár – Várkastély + ROAD
05.09. Jászboldogháza – Condors MC. Találkozó
05.23. Budapest – Barba Negra Track

A tavaszi turné végeztével egy speciális koncertsorozattal folytatja a 2020-as évet a zenekar. A nyári szezon egyszerre lesz lemezbemutató és jubileumi turné a Depresszió számára, mert idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a csapat. A hivatalos jubileumi koncertsorozatra pedig az ősz folyamán kerül sor, amire egy extra kiadvánnyal is készülnek.