A lengyel death metal gépezet Decapitated napjainkban a júliusban kiadott Anticult albumukat népszerűsíti a tengerentúlon a Thy Art Is Murder, a Fallujah és a Ghost Bath társaságában azonban úgy fest, hogy a szeptember 14-ig tartó turné további állomásait a lengyel srácok kénytelenek lesznek kihagyni. Történt ugyanis, hogy a csapat négy tagját a kaliforniai Santa Anában szeptember 8-án adott koncertet követően emberrablás vádjával letartóztatta a rendőrség. Az esetet állítólag a sértett, egy nő jelentette a hatóságok felé még szeptember 1-jén éjszaka. A szóban forgó személy a turné spokane-i koncertjén volt jelen, a nő, azt állította, hogy a zenekar az augusztus 31-i koncertet követően elrabolta őt.

Persze az éremnek van egy másik oldala is, a Decapitated ügyvédje, Steve Graham szerint a hölgy szabad akaratából látogatta meg a csapatot, és utána jó viszonyban vált el tőlük. A banda tagjai jelenleg Los Angelesben várják, hogy átszállítsák őket a Washington államban található Spokane-be és biztos várhatóak még további fejlemények az ügyben.

A lengyel horda 2018 januárjában pedig Budapesten lép majd fel a német thrash színtér vezető csapatával, a Kreatorrel. A Barba Negra klubban január 26-án megrendezésre kerülő bulin a francia Dagoba is játszik majd.

Az új KREATOR stúdióalbum – a 2012-es Phantom Antichrist album folytatása – az év elején jelent meg Gods Of Violence címmel. A német thrash titánok a lemez dalait egy sikeres első turné után másodjára is európai körútra viszik, melynek ezúttal budapesti állomása is lesz! A Mille Petrozza vezette brigád 2018 január 26-án a Barba Negra Music Club-ban a lengyel death metal gépezet, a DECAPITATED és a szintén súlyos metal-ban utazó, francia DAGOBA társaságában örvendezteti meg a hazai közönséget.

Facebook esemény

A Hammer Concerts bemutatja:
GODS OF VIOLENCE TOUR feat.
Kreator
Decapitated
Dagoba
Budapest, Barba Negra Music Club
2018.01.26.

JEGYEK: Szeptember 4-től kaphatóak!