Bloodlust címmel március 31-én jelenik meg a színész / rendező / hip-hop legenda Ice-T vezette Body Count új albuma, a 2014-es Manslaughter folytatása. A banda ezúttal is Will Putney (Upon A Burning Body, Miss May I) producer irányításával készítette a lemezt és olyan hírességek is felbukkannak az új Body Count dalokban, mint Dave Mustaine a Megadeth-ből, Randy Blythe a Lamb Of Godból, illetve a Soulflyból Max Cavalera (ex-Sepultura). A hírek szerint a Megadeth és a Body Count még ebben az évben közös világkörüli turnéra indul. Emellett egy különleges Slayer-medley is felkerült az albumra. A Bloodlust első kislemezdala, a No Lives Matter február 17-én debütált, klip is készült hozzá. A No Lives Matter és a The Ski Mask Way után most a Black Hoodie című szerzemény is megérkezett a lemezről.

Manslaughter címmel a Sumerian kiadó égisze alatt 2014. június 10-én jelent meg a Body Count eddigi legutolsó nagylemeze. Az Ice T vezette hardcore brigád nyolc hosszú év után rukkolt elő új hanghordozóval, így nem csoda, hogy a zenekar felállása is változott némileg. 2013 novembere óta a Body Count ritmusgitárosa nem más, mint Juan Garcia (Agent Steel /ma már Masters Of Metal néven működnek/, Evil Dead), aki a csapatban Juan Of The Dead néven fut. Emellett pedig az Ice-T, Ernie-C, és Juan Of The Dead gitárosok, Ill Will dobos és Vincent Price basszer alkotta csapathoz hatodik tagként csatlakozott Sean E Sean, sampleres, de a háttérvokálokba is besegít. Sean nem ismeretlen a Body Count rajongók előtt, hiszen a csapat korai időszakában is szerepet kapott a színpadon.

A Manslaughter albumot Will Putney producerkedésével (Shadows Fall, Suicide Silence, Asking Alexandria stb.) vették fel Los Angelesben, Ice-T viszont a New Jersey-beli Belleville-ben rögzítette a témáit. A lemez az első héten több mint 3,600 példányban kelt el az Államok területén – ezzel a Billboard-lista 102. helyén végzett.

Body Count – Bloodlust
(Március 31 – Sumerian)

01. Civil War (feat. Dave Mustaine)
02. The Ski Mask Way
03. This Is Why We Ride
04. All Love Is Lost (feat. Max Cavalera)
05. Raining Blood/Postmortem (Slayer egyveleg)
06. God, Please Believe Me
07. Walk With Me… (feat. Randy Blythe)
08. Here I Go Again
09. No Lives Matter
10. Bloodlust
11. Black Hoodie