A mai naptól új énekessel megy tovább a Bermuda RockbanD. A zenekar énekese, frontembere mostantól Merényi Ákos, akinek nem idegen terület sem a rock, sem a színpad: korábban a Miskolci Nemzeti Színház, valamint a Budspesti Rock- és Musical Színház csapatát erősítette, jelenleg a Metamorf Színház tagja.  Az énekesi pályáját eddig egy szólólemezzel egészítette ki.

Az új énekes új (hang)színt hoz a zenekar életébe, tehetségével és eddigi tapasztalataival megkoronázhatja a három szólógitáros hangzást. A zenekar reményei szerint a vírus nem szab további gátat, és szeptembertől már az új felállásban  folytatódhat országjáró turnéjuk a Mobilmániával.

A korábbi énekes – Tamás Róbert „Bobby” – több mint három évig volt a zenekar énekese.

A zenekara Facebookos bejelentése:

Izgalmasan indult ez az év: újra útra keltünk a Mobilmánia zenekarral közösen egy országos turnéra, és nagyon készültünk, hogy a szokásos évi születésnapot – mely idén egyben a zenekarvezető és a menedzser 50. születésnapját is magába foglalta volna – nagyszabású koncerttel ünnepeljük meg, ezúttal a Dűrer Kertben.

Csakhogy a vírus – mint mindenkinek – a mi terveinket is tönkretette! De nem adtuk fel, dolgoztunk így is tovább, azonban ez a különleges helyzet sok fájó döntést hozott magával. Nem csak a Nagy bulit, vagy a turnéállomásokat kellett elengednünk, de úgy hozta az élet, hogy énekest is cseréltünk. 

Nagyon fontos három évet töltöttünk el Bobbyval, hiszen ez a bő három év határozta meg, hogy fel tudunk-e állni, feljebb tudunk-e lépni, megtaláljuk-e azokat az embereket, akikkel mindezt el akarjuk érni… és a válasz: igen! A zenészek emberileg és zeneileg egyaránt csodás csapatban sorakoztak fel, a frontember azonban mostantól egy új arc, egy új hang lesz, akinek azonban sem a színpad, sem a rock nem újdonság az életében! Fogadjátok olyan szeretettel, mint ahogy mi kezdtük meg vele a közös munkát!

A Bermuda RockbanD új arca és hangja mostantól MERÉNYI ÁKOS!

Minden híradást ezúton is köszönünk!