Bélyeg címmel megérkezett a ’90-es évek groove metal/HC-rap-jének szellemében tevékenykedő mosonmagyaróvári Beerzebub nevű rap/metal formáció új dala, melyhez klip is készült. A formáció a Lord Beerzebub művésznéven tevékenykedő énekes rap metal projektje, amelynek szövegeit ő maga írja, a zenei ötleteit pedig gitáros társai segítségével önti végső formába. Ehhez nagyszerű zenészeket toborzott maga mellé.

BEERZEBUB:

Lord Beerzebub a.k.a. Sugar Hero – szájkarate
Björn Lukonwag – propeller
Sovács Kándorné Kattogatott Puporica– bőgés
Braff Zacklin Martyr And Survivor – aerobik
Báró von Csucsszky The Unholy Whiskey Eater – bőrözés

Lemmy halálának idei évfordulóján lesz 2 éves a formáció, ezért újra forgott a kamera a Videokilled jóvoltából és elkészült egy mozgókép a legújabb dühöngésünkhöz!

Ars poetica, underground, hazai színtérkritika. Ennyiből áll az új dal, ömlesztve minden sztílót, ami igazán közel áll hozzánk.

Továbbá ezt a tracket LONGI testvérünk emlékének ajánljuk, aki idén nyáron hagyott itt minket…

Köszönjük az elmúlt két évet minden zenekarnak, szervezőnek, klubnak, akikkel együtt dolgozhattunk és azoknak, akik életben tartják ezt az egész földalatti mozgalmat!

Ezzel zárjuk a fennállásunk 2. évét és nyitjuk az új jövőképet! Továbbra is a jótékonykodás, a zenei paletta erősítése és a tenni akarás lesz a cél a jövőben is!

Támogass egy megosztással, köszönjük!

PEACE!”