Újabb élő karantén-videót készített az At Night I Fly, a múltkori “The Pit” videóhoz hasonlóan ezúttal is különböző helyszíneken, de élőben játszották el a decemberben megjelent és egyöntetűen kiváló szakmai sikert arató “Mirror Maze” album újabb dalát, ezúttal az “Afterlife” került terítékre. A dal nem csak egyfajta beharangozó a lemezmegjelenést követő első koncertekhez, de egyben Nagygyörgy Gábor dobos utolsó felvétele a zenekarral.

AT NIGHT I FLY – Afterlife (Live in Isolation)

Gábor jelenleg az élet egyéb területeire koncentrál, ezért teljesen baráti hangulatban búcsúzott, a csapatot továbbvivő tagok pedig nagyon köszönik neki az eddigi éveket és a befektetett munkát. A karantén-időszak végére sikerült is megtalálni az utódját Erdei Attila személyében, akit korábban az Agregator és a Superbutt tagjaként vagy a Sear Bliss beugrósaként lehetett megismerni, az At Night I Fly mellett pedig jelenleg is tagja a Clue, az Etovics és az Autumn Twilight formációknak.

Az új felállás bemutatkozása a mai napon lesz Szigetváron, a Prog Camp színpadán: itt hangzik el az a program, amelyet márciusban a Barba Negrában a Riverside vendégeként játszott volna el a zenekar, ám ez végül a járvány miatt az utolsó pillanatban hiúsult meg. A teljes hangzásképet segíti, hogy a lemezen is közreműködő Kővágó Zsolt billentyűs (HoneybeastDreyelands) is színpadra lép. Emellett már megvan a teljes lemezbemutató koncert dátuma is, ez szeptember 26-án lesz a Robotban a Salvus társaságában.